Monday, 30 April 2012

:::Kami Blogger Utagha:::


Halliuuu2 dara kebaluuu.. (bak kata Kumpulan BALAS
Entry ni ku buet utk introduce fasal ku la
Sebenarnya dah heboh sikit2 kat post lepas btw atas nasihat bernas cousin TING TONG aku si Erin Ajijan http://troublemaker26.blogspot.com & juge tdk dilupakan Cik GKSB
http://nurrcahaya.blogspot.com 
ku gagahkan jua la..Baru nak berkecimpung dlm arena BLOGGERS kate kau!!!
*SAMBIL TANGAN DI BAHU MATA KE ATAS


KAMI BLOGGER UTAGHA






So hopefully yg dah join 2 sila2 la offer2 promote2 me kat sana iye..Xade idea nak gebang2 dengan ini sy memngundurkan diri sendiri *blushing2

~OnLy OnE~: Hai Hoi Hui Heh !!!

~OnLy OnE~: Hai Hoi Hui Heh !!!: 1St Entry   Salam...Hello...Hye ... ni la 1st time ak mencoba2 utk menghupdate blog ku yg setelah sekian lama register tp xpernah nak updat...

Hai Hoi Hui Heh !!!

1St Entry 
Salam...Hello...Hye... ni la 1st time ak mencoba2 utk menghupdate blog ku yg setelah sekian lama register tp xpernah nak update...Eden toraiii..*bak kata Jozan...So mende pertama yg nak ku lalakkan di sini HARUSLAH about myself...Korang nak tau x???*sambil angkat2 kening
Kalau xnak tau bt gapo mu masuk blog ni..terlanjur cinta korang dah masuk korang kena tau jgk..!!!LOL



Sebelum mnonjolkan wajah kesayangan hamba ni korang usha2 je la dulu dr belakang yer..HAHA


Nama diberi Khairul Ikhwan Bin Mohamat semestinya korang agk akward kerana langsung ndak ada bunyi "Berth" di situ..Kenapa???Jawapannya hanya ade pd aku sorang je..Tiada sesiapa tahu maksud disebalik penambahan sesuka hati itew..:P...Aku adalah anak jati Penang dilahirkan dan membesar di negeri dikelilingi lautan ini..Aku masih study dekat area Penang jugak which is at Intitut Latihan Perindustrian Prai http://www.ilpperai.gov.my/ilp/ dalam bidang Information Technology System yg bapak mmg aku minat giler sejak dr sekolah lg...Ceta2 katenye nak jadi WeB dEvELOpEr @ U$@h@W@n !T InsyaAllah...




Time dlm class kekonon tekun yg xberapa nk tekun 2..tp serius aku minat
design2/lukis/color maler/print2 ni ...;)





Sebelum ni aku pernah pilih utk sambung pengajian dlm Communication & Media (Mascomm) dekat
UNISEL CAMPUS SHAH ALAM...*cuak x korang dgr???
But...But...But...mungkin rejeki xpanjang untukku di sana...xsampai 1 sem pun lagi aku decide utk <quit> dr situ...Jangan tanya kenapa...ape yg boleh aku ckp its a "Bad Moments" there..life aku sgt xseronok di sana n I can't survive...Even 2x aku keluar lps 2 masuk balik I still can't carry on... 
...Sorry Too Say...


Btw even xsemenggah lama pun aku kat sana aku dpt adleast aku dpt merasa mcm mana susah & peritnya hidup berjauhan dr family...Tulang belakang =vertibrata ku kat sana yg menyokong perjuangan seni ku tdk lain tdk bkn hot blogger hakak ZZ stand 4 Ziera Zain > http://zierazain.com/ yg sgt byk memberi sokongan &  dokongan walaupun xberjaya menaikkan semangat aku..aku still ingat memori kita org wit Kak Lina 2..;)Thnx akak2 sbb byk tolong Iqwan time 2..Miss yaw...:P







Ni la faculty Communication & Media (Masscomm) Unisel







And and and ni la kak Ziera Zain aka ZZ yg aku maksudkan ;)
Acam???Padan x??:P





Last but not least setakat ni ja dulu yg dpt aku story mory kan..Sesekali menery hupdate ni xbole la nk overdos sgt kannnnnnnnnnn!!!Sehingga bertemu lagi di hari & waktu yg xserupa...Kbaiiiiiiiiiiiiii...







Ni la wajah kesayngan hamba yg dimaksudkan...
Note:Desler 2 bkn aku pny Ahmad Albob yg punya...



_________________________________________________________________________________

...THANKS FOR READING...
_________________________________________________________________________________