Monday, 23 July 2012

Raja Gelek


Untuk entry kali ni aku nak share dengan korang tentang minat aku ... Apa yang aku suka buat time free & tdk begitu free.Haruslah korang teruja nak tau kan sebab korang pun semesti dan pastinya suka buat benda ni jugak.Ianya melibatkan karya seni yang sangat halus lagi xlapok dek hujan xlekang dek panas.Oo yeah!!!

Para pembaca...Ibu2 Bapak2 semua yg ada di sini.......Goyang yukkk !!!!



Sudah tentu perkara yg aku suka n asik2 nak buat tiap2 kali free mahupun ada sedikit kelapangan waktu yg sentiasa berjalan mengikut arah jam , ialah DANCE .... 
Huh ! Mesi korang heksaited dengar ??? kalau xminat pun rasanya korang pun aku gerenti bila dengar je lagu nan hala2 rancak 2 kaki serta bahu turut bergoyang mengikut beat ... Kan3 ??? *kekening
Utk pengetahuan , idola yg aku selalu follow bab2 DANCE  ni haruslah penyanyi POP faling fofular serva felik tidak lain tidak salah satu2nya Lady Gaga lah...coz what the way she dance buatkan aku sangat teruja *sambil terbeliakkan mata nak meniru a.k.a bajet retis.. (Ade Plak Aku Kesah)lalalala... kalau for Local retis aku suka jugak Malysian Dance Queen kita Stacy & group Hip Hop paling top kat Malaysia which is One Nation Emcees ... Diorg ada attitude & gaya tersendiri tatkala tampil di pentas membuat persembahan .. Buatkan mata2 penonton ni xlepas pandang dengan kelincahan & kegedixkan diorg *termasuk Beta =P




So over all entry kali ni , mesej yg aku try nak publish is "Dance For Health" ... X kisah lah kalau org ketawa ke , x chantek ke , mcm itik menari ke or wathever ... kalau korang rasa korang minat and boleh carry on buat benda yg korang asa boleh ceriakan kalbu & mendatangkan manfaat juz proceed .. Okey bebeh !





Last but not least sebagai bukti uji kaji yg telah dibuat dipersilakan menonton persembahan junior "One Nation Emcees (Solo) " aka SS meroyan dlm class bila free .. =P Juz do it bymyself atas dasar minat. Kbaiiiii....



| Versi One Nation Emcees |

video


                                                                  | Versi Iqone Berth |


video




| thanks for watching |

No comments:

Post a Comment